ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφρίκα: «Επιστολή στον Γκουτέρες ετοιμάζει ο Ακιντζί»

Αφρίκα: «Επιστολή στον Γκουτέρες ετοιμάζει ο Ακιντζί»

Μια περιεκτική επιστολή θα στείλει τις επόμενες ημέρες στον ΓΓ  του ΟΗΕ ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί στην οποία θα εξηγεί λεπτομερώς "την ξεκάθαρη στάση του σε σχέση με την λύση του Κυπριακού, ως το αρμόδιο άτομο για την τ/κ πλευρά στις διαπραγματεύσεις".

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της Αφρίκα, που επικαλείται πηγές της «προεδρίας», κάνοντας λόγο σε ανάγκη που ένιωσε ο κ. Ακιντζί να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια μετά και την είδηση ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απέστειλε επιστολή στον κ. Γκουτέρες στις 14 Ιουνίου, στην οποία υπάρχουν κατηγορίες εναντίον της τ/κ πλευράς, σύμφωνα με τις πηγές της «προεδρίας».

Θα το πράξει επίσης, όπως αναφέρεται, για να εξαλειφθεί η σύγχυση που έχουν προκαλέσει οι τοποθετήσεις της νέας «κυβέρνησης» όσον αφορά τον στόχο της λύσης.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top