ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές ή και καταιγίδα προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία- Πού και πότε 'ανοίγουν οι ουρανοί'

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές ή και καταιγίδα προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία- Πού και πότε 'ανοίγουν οι ουρανοί'

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με το Τμ. μετωρολογίας να προβλέπει βροχόπτωση όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Όλα αυτά μέχρι και την Τρίτη 16/7 όπου ανεβαίνει η θερμοκρασία με αίθριο καιρό. Διαβάστε αναλυτικά.

 

Σήμερα, Κυριακή 14/7 αρχικά ,ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι και μετά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά και πιθανό σε περιοχή του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, σταδιακά μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νότια το απόγευμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής 14/7 ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος ενώ τοπικά στα δυτικά κατά τις αυγινές κυρίως ώρες δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 15/7 νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και πιθανό στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη 16/7 και την Τετάρτη 17/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά άνοδο, θερμοκρασίες λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top