ΤΥΧΕΡΟΣ- ΤΖΟΚΕΡ: Το πρακτορείο που παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο με τα εκατομμύρια - ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΥΧΕΡΟΣ- ΤΖΟΚΕΡ: Το πρακτορείο που παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο με τα εκατομμύρια - ΠΙΝΑΚΕΣ

Η κλήρωση 2035 του ΤΖΟΚΕΡ της Κυριακής (14/7) φάνηκε να είναι και η τυχερή για έναν υπερτυχερό ο οποίος πέτυχε τους 5+1 μαγικούς αριθμούς που του χάρισαν στο σύνολο 5.934.582,85 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο φαίνεται να παίχτηκε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα όπου ο κάτοχός του συμπλήρωσε το δελτίο του σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην οδό Αχαρνών με πλήρες σύστημα.

Οι 5+1 αριθμοί τους οποίους μάντεψε ο μεγάλος τυχερός είναι 7, 14, 27, 29, 35 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Ωστόσο, 29 άλλοι τυχεροί θα μοιράσουν το ποσό της δεύτερης κατηγορίας και παίρνουν από 5.523,84 ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι στο εν λόγω πρακτορείο που παίχτηκε και το τυχερό δελτίο που κερδίζει τα εκατομμύρια, σημείωσε άλλες 19 επιτυχίες από την 2η κατηγορία. 

Δείτε τον πίνακα με τις κληρώσεις:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας

Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας

Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.