ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε έναρξη συνεργασίας με Παπαβασιλείου

Ανακοίνωσε έναρξη συνεργασίας με Παπαβασιλείου

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Η Ακαδημία μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Υπεύθυνο Τεχνικής Κατάρτισης κ. Μάριο Παπαβασιλείου!  Ο κ. Παπαβασιλείου είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του προπονητικού προγράμματος Coerver στην Κύπρο και η αποκλειστική συνεργασία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ εντάσσεται στο πλαίσιο της ατομικής βελτίωσης των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας.

Οι προπονήσεις θα είναι ατομικές και ιδιαίτερη έμφαση θα δίνεται στο τεχνικό κομμάτι. Θα αφορά πρωτίστως τους παίκτες από την ομάδα των U14 μέχρι την ομάδα των U19.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνεργασία που έχουμε συνάψει με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιστεύω πως οι προπονήσεις θα βοηθήσουν τα παιδιά να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τα τεχνικοτακτικά τους χαρακτηριστικά», το σχόλιο του Μάριου Παπαβασιλείου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Coerver

Η υιοθέτηση της φιλοσοφίας και η αποδοχή του προγράμματος της Coerver από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης όπως η Real Madrid, Arsenal, Bayern, Newcastle, αλλά και η παραδοχή διάσημων και κορυφαίων ποδοσφαιριστών και προπονητών για τις εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει , έχουν κατατάξει την Coerver στην πλέον αποτελεσματική μέθοδο εκπαίδευσης στον κόσμο.

Η μεθοδολογία που ακολουθεί η Coerver μέσω ενός βαθμιαία δομημένου προγράμματος εκπαίδευσης, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εφοδιαστούν και να αποκτήσουν υψηλής τεχνικής ποδοσφαιρικές ικανότητες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες που απαιτούνται για να εντυπωσιάσουν, ανταγωνιστούν, διεκδικήσουν και αποτελέσουν τους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top