ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Αγ.Νάπας: «Αν δεν πάρουμε μέτρα σαν πολιτεία θα θρηνήσουμε θύματα» - VIDEO

Δήμαρχος Αγ.Νάπας: «Αν δεν πάρουμε μέτρα σαν πολιτεία θα θρηνήσουμε θύματα» - VIDEO

«Κάθε χρόνο έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα, κάθε χρόνο φωνάζουμε», αναφέρει ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας.

Ο Γιάννης Καρούσος, Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/7) με αφορμή το περιστατικό βιασμού της 19χρονης, στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Omega, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Νάπα και τα αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας.

«Κάθε χρόνο έχουμε τέτοιους είδους προβλήματα, κάθε χρόνο φωνάζουμε»

Ο κ. Καρούσος επιρρίπτει τις ευθύνες για όλα αυτά τα αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας που λαμβάνουν χώρα στην Αγία Νάπα στις ανύπαρκτες νομοθεσίες που προκαλούν την ανεξέλεγκτη κατάσταση στη πόλη.

«Αν δεν πάρουμε μέτρα σαν πολιτεία θα θρηνήσουμε θύματα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος υποστηρίζοντας ότι η πολιτεία μας χρειάζεται πλέον πολιτική πρωτοβουλία, με προτάσεις νόμων ενώπιον της Βουλής που θα επιφέρουν την τάξη και την πάταξη της εγκληματικότητας.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος έκανε λόγω για το αύθονο αλκόολ που μπορεί να βρει κανείς από τα περίπτερα, τα οποία λειτουργούν χωρίς κανέναν έλεγχο, με 24ωρο ωράριο, ενώ αρκετοί τουρίστες είναι αυτοί που μετά πραβιάσεις δέχονται πρόστιμα τα οποία ποτέ δεν εκπληρώνουν μιας και δεν δίνουν σημασία αφού ξέρουν ότι σε λίγες μέρες θα αποχωρήσουν από την Κύπρο για την χώρα τους. 

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top