Τον έβαλε πρώτη φορά βασικό ο Αυγουστή και ήταν ΠΑΝΤΟΥ – Τι άρεσε και τι του… έλειψε

Τον έβαλε πρώτη φορά βασικό ο Αυγουστή και ήταν ΠΑΝΤΟΥ – Τι άρεσε και τι του… έλειψε

Πρώτη φορά βασικός ο Ντιέγκο Αγκίρε (είχε παίξει ως αλλαγή στη Λιθουανία) με τον Ισπανό αριστερό εξτρέμ να είναι παντού ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο 28χρονος Ισπανός έπαιξε στο αριστερό φτερό και ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεις πλαγιοκοπώντας συνεχώς ενώ πατούσε συνεχώς στην περιοχή.

Μέχρι και το 57ο λεπτό όταν και έγινε αλλαγή ήταν από τους διακριθέντες όμως του έλειψε το γκολ. Είχε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποίησε και έδειξε πως σε αυτό το κομμάτι θέλει αρκετή δουλειά.

Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν χαμηλής δυναμικότητας όμως έδειξε αυτό που λέμε ποδοσφαιρικό θράσος και όρεξη να πάρει την ευκαιρία του από τα μαλλιά με τον κόσμο του Απόλλωνα να τον χειροκροτεί σε αρκετές φάσεις.

Θα χρειαστεί σίγουρα να βελτιώσει τα τελειώματα του αλλά και να ενσωματωθεί καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνας όμως έστειλε μήνυμα στον Αυσουστή πως μπορεί να τον υπολογίζει ως μια αξιόπιστη λύση.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE