ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ζεύγος με το 3χρονο παιδί του – Τους επιτέθηκε με σπρέι άγνωστος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ζεύγος με το 3χρονο παιδί του – Τους επιτέθηκε με σπρέι άγνωστος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και κρατήθηκαν για νοσηλεία, ζεύγος με το 3χρονο παιδάκι τους, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από άγνωστο, με σπρέι.

Γύρω στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου (20/7) όχημα το οποίο οδηγείτο από 21χρονο και σε αυτό επέβαιναν η σύζυγός του και το 3χρονο παιδάκι του, σταμάτησαν σε φώτα τροχαίας στην Λεωφόρο Αμαθούντας και άγνωστος τους πλησίασε και τους ψέκασε με σπρέι.

Ο 21χρονος οδηγός, βγήκε από το όχημά του και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, ο οποίος όμως, τον ψέκασε ξανά με το σπρέι.

Εν τέλει, ο δράστης εγκατέλειψε την σκηνή με το όχημά του.

Τα τρία μέλη της οικογένειας που δέχθηκαν την επίθεση μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού. Υπέστησαν ερεθισμό σε μάτια και δέρμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top