ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλο τι θέλει ο κόσμος και άλλο ο προπονητής στο Γιουρόπα Λιγκ

Άλλο τι θέλει ο κόσμος και άλλο ο προπονητής στο Γιουρόπα Λιγκ

Στο άκουσμα των υποψηφίων αντιπάλων του Απόλλωνα στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, πολλοί οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας εξέφρασαν μέσω των social media την… προτίμηση τους στην αυριανή (22/07) κλήρωση, «ζητώντας» μία παλιά γνώριμα, την Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν!

Ο λόγος προφανής…

«Διψάνε» για εκδίκηση, για τον αποκλεισμό το καλοκαίρι του 2015, μετά από δύο… επεισοδιακά παιχνίδια, στα οποία ο Απόλλωνας είχε παράπονα από τη διαιτησία, αλλά και από την προκλητική συμπεριφορά των… φιλότουρκων Αζέρων.

Βέβαια, άλλο τι θέλει ο κόσμος και άλλο τι θέλει ο προπονητής του Απόλλωνα, ο οποίος ενδεχομένως για διάφορους λόγους, να ήθελε να αποφύγει μία τέτοια σύγκρουση με… ιδιαιτερότητες, που θα ξυπνά και άσχημες μνήμες από το παρελθόν, αφού στην κληρωτίδα υπάρχουν και βατές ομάδες, αλλά και ζόρικες, που όμως ΟΛΕΣ είναι στα μέτρα του Απόλλωνα, αν παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Βέβαια και με την Γκαμπάλα να κληρωθεί, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτα πρέπει ο Απόλλωνας να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς και οι Αζέροι να αποκλείσουν στο Β΄ προκριματικό την Ντιναμό Τιφλίδας.

Πάντως, αν τελικά η κληρωτίδα κάνει αύριο το… χατίρι στους «Φυγάδες», το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λεμεσιανή ομάδα θα είναι το φαβορί για την πρόκριση και τα δεδομένα θα είναι ξεκάθαρα υπέρ του σε σχέση με το 2015, αφού ο Απόλλωνας ξεχειλίζει από ποιότητα και αυτοπεποίθηση, ενώ πλέον έχει αποκτήσει και εμπειρία στη διοργάνωση, που αποτελεί ένα μεγάλο «όπλο» στην προσπάθεια του για να δώσει ξανά το παρών στη φάση των ομίλων!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top