ΚΥΠΡΟΣ: Τα φάρμακα στα οποία τίθενται περιορισμοί στη συνταγογράφησή τους - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα φάρμακα στα οποία τίθενται περιορισμοί στη συνταγογράφησή τους - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανακοινώνει την εισαγωγή περιορισμών στη συνταγογογράφηση από συγκεκριμένες ειδικότητες μόνο για ορισμένα φαρμακευτικά προϊόντα. 

Τα προϊόντα (εμπορικό όνομα και δραστική ουσία) και οι ειδικότητες οι οποίες μπορούν να τα συνταγογραφούν. Η εφαρμογή των συγκεκριμένων περιορισμών θα αρχίσει από την 15η Σεπτεμβρίου 2019.

Παρακαλούνται οι προσωπικοί ιατροί όπως παραπέμπουν τους δικαιούχους στους ειδικούς ιατρούς που αναφέρονται στον Πίνακα για τη συνταγογράφηση των συγκεκριμένων προϊόντων.

Επίσης, καλούνται οι δικαιούχοι οι οποίοι λαμβάνουν τα συγκεκριμένα προϊόντα να εξασφαλίσουν ραντεβού σε ιατρό της αντίστοιχης ειδικότητας.

Για τον πίνακα με τα φάρμακα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.