Νέα σεισμική δόνηση στην Αττική

Νέα σεισμική δόνηση στην Αττική

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 της Τετάρτης 24/7 στην Αττική. 


Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ και είχε το ίδιο επίκεντρο με τον σεισμό 5,1  που ταρακούνησε την προηγούμενη εβδομάδα το Λεκανοπέδιο. 

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα τέσσερα χιλιόμετρα γεγονός που έκανε τον σεισμό ιδιαιτέρως αισθητό στους κατοίκους της ελληνικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, το επόμενο διάστημα η Αττική θα έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπη με σεισμικές δονήσεις, ως αποτέλεσμα της μετασεισμικής δραστηριότητας στη δυτική Πάρνηθα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE