Νέα σεισμική δόνηση στην Αττική

Νέα σεισμική δόνηση στην Αττική

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 της Τετάρτης 24/7 στην Αττική. 


Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ και είχε το ίδιο επίκεντρο με τον σεισμό 5,1  που ταρακούνησε την προηγούμενη εβδομάδα το Λεκανοπέδιο. 

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα τέσσερα χιλιόμετρα γεγονός που έκανε τον σεισμό ιδιαιτέρως αισθητό στους κατοίκους της ελληνικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, το επόμενο διάστημα η Αττική θα έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπη με σεισμικές δονήσεις, ως αποτέλεσμα της μετασεισμικής δραστηριότητας στη δυτική Πάρνηθα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.