LIFESTYLE

Έγκυος στα 17 της, μεγάλωσε μόνη της το παιδί της και όμως τα κατάφερε! Η ιστορία της Κύπριας μούσας του Ανδρέα Γεωργίου

Έγκυος στα 17 της, μεγάλωσε μόνη της το παιδί της και όμως τα κατάφερε! Η ιστορία της Κύπριας μούσας του Ανδρέα Γεωργίου

Η Κύπρια ηθοποιός Ειρήνη Καραγιώργη, είναι η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου.

Η Ειρήνη θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς «8 λέξεις» που θα προβληθεί από τον Alpha Κύπρου.

Στο blog της διηγείται όλη της την ιστορία, αφού από πολύ νεαρή ηλικία μπήκε στα δύσκολα μονοπάτια. Όπως λέει η ίδια, είναι «μαμά, νοικοκυρά, ηθοποιός, σύντροφος και τέλος γυναίκα».

Έμεινε πρώτη φορά έγκυος μόλις στα 17 της και παρακάτω θα διαβάσετε, πώς περιγράφει η ίδια την εμπειρία και την πορεία της μέχρι σήμερα, μια ιστορία που μπορεί να εμπνεύσει πολλές γυναίκες:

«Λοιπόν εγώ μεγάλωσα σε πολύτεκνη οικογένεια, έχω τέσσερα αδέλφια. Και αν αναρωτιέστε, ναι η μαμά μου είναι σούπερ ήρωας. Της βγάζω το καπέλο. Πίσω στα δικά μας τώρα. Καθώς περνούσαν τα χρόνια εγώ ήμουνα ένα αξιαγάπητο γλυκό κορίτσι που λάτρευε το διάβασμα. Στο σχολείο τα πήγαινα εξαιρετικά όλοι λέγανε τα καλύτερα.Μέχρι που μια μέρα ερωτεύτηκα και έμεινα έγκυος. Δεν τα παράτησα όμως, το σχολείο το συνέχισα και πήγαινα με την κοιλιά στο στόμα μέχρι και την τελευταία στιγμή.Γέννησα, κάθισα σπίτι δυο βδομάδες και επέστρεψα για να τελειώσω την τρίτη Λυκείου. Αποφοίτησα με άριστα. Παράλληλα με την εγκυμοσύνη προετοιμαζόμουνα για να δώσω εξετάσεις στην δραματική σχόλη Βλαδίμηρου Καυκαρίδη.Ήρθε το καλοκαίρι, πήγα στις εξετάσεις και πέρασα. Επιτέλους θα σπούδαζα αυτό που πάντα ονειρευόμουν. Οι σπουδές μου ήταν τρία χρόνια. Όμως δεν θα το κρύψω δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ήμουνα και single μαμά, οι ώρες ήταν πολλές και έπρεπε να αφήνω την μικρή συνεχώς Ακόμη νιώθω τύψεις για αυτό. Όμως τα κατάφερα και από το 2016 μέχρι και σήμερα έχω την τύχη να κάνω την δουλειά που αγαπώ. Και είχα και την τύχη -ευλογία πες καλύτερα- μέσα από αυτά τα δύσκολα τρία χρόνια να γνωρίσω αυτόν που μου στάθηκε με όλη την δύναμη της ψυχής του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top