ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρυβε αρχαία αντικείμενα στο πακέτο με τα τσιγάρα του – Σύλληψη δύο προσώπων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρυβε αρχαία αντικείμενα στο πακέτο με τα τσιγάρα του – Σύλληψη δύο προσώπων

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού μετέβησαν γύρω στις 2.25μ.μ.την Παρασκευή (26/7) σε συγκεκριμένη οδό στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών προσώπων. 

Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 25χρονο και 26χρονο και οι δύο αλλοδαποί. 

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου ένα πακέτο τσιγάρων το οποίο περιείχε 10 αντικείμενα που πιστεύεται ότι είναι αρχαιότητες. 

Τόσο ο 25χρονος όσο και ο 26χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ τα αντικείμενα εξετάστηκαν από Λειτουργό του Τμήματος Αρχαιοτήτων.

Πέντε από τα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν ως αρχαιότητες και η κατοχή τους είναι παράνομη.  

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE