ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραμετσάνι: «Ποτέ δεν δέχομαι…» – Όλα όσα είπε ο Ιταλός κόουτς και ο Μερκής (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραμετσάνι: «Ποτέ δεν δέχομαι…» – Όλα όσα είπε ο Ιταλός κόουτς και ο Μερκής (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε ο ΑΠΟΕΛ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ρεβάνς με τη Σουτζέσκα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Themasports.com σας μετέφερε ζωντανά τη δημοσιογραφική διάσκεψη…

Γιώργος Μερκής:

Για το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξει ο ΑΠΟΕΛ: «Η Σουτζέσκα έδειξε πως είναι μια ομάδα που ξέρει να παλεύει. Πρέπει να ειμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Για το πως νιώθει: «Νιώθω δυνατός και σίγουρα για να είμαι εδώ το ίδιο νιώθουν και οι ανθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τον κόσμο: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που είναι μαθημένη να αγωνίζεται με τον κόσμο στον πλευρό της. Το ειδαμε και πέρσι με κάποια αρνητικά αποτελέσματα που δεν θα έρχονταν αν ήταν ο κόσμος μας. Το έχουμε πει πολλές φορές. Πρέπει η πολιτεία να βρει μια λύση γιατί εμείς αν παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας ειμαστε καλύτεροι. Τους χρειαζόμαστε».

Πάολο Τραμετσάνι:

Αν ήταν το 0-0 μια προσφορά που θα περνάτε ο ΑΠΟΕΛ θα το δεχόταν: «Βέβαια αν θα το δεχόμουν. Αλλά τωρα να μιλήσουμε σοβαρά. Από το 1ο λεπτό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δει πως μπορεί να παίξει η Σουτζέσκα. Ειμαστε πανέτοιμοι, περάσαμε μια καλή εβδομάδα χωρίς τραυματισμούς. Πρέπει να ειμαστε συγκεντρωμένοι και να βρούμε λύσεις».

Ποιο θα είναι το σημείο κλειδί: «Αύριο πρέπει να μείνουμε συμπαγής ως ομάδα. Πρέπει να βρούμε τους χώρους να βάλουμε παίκτες στην περιοχή. Πρέπει να πιέσουμε γιατί αλλιώς θα είναι αυτοκτονία. Έχουμε δει πως μπορεί να παίξει η Σουτζέσκα. Να έχουμε κατοχή και να βρούμε χώρους».

Έχει πει πως θα είναι σημαντικό παιχνίδι. Αν του δημιουργεί κάποια πίεση και αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Δεν θα αλλάξει κάτι, αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή. Ειδαμε πολλά παιχνίδια τους και δίκαια προκρίθηκε απέναντι στη Σλόβαν. Τωρα, όσον αφορά την πίεση, όλοι έχουμε πίεση. Και εγώ στη δουλειά μου και εσείς. Κάποιος μπορεί να παίξει καλύτερα υπό πίεση».

Για τα δυο διαφορετικά γήπεδα: «Όταν παίζουμε σε διαφορετικό γήπεδο ποτέ δεν δέχομαι να έχουμε δικαιολογίες γιατί ο αντίπαλος παίζει στο ίδιο χορτάρι με εμας. Μπορούν να μου δώσουν το 100% στις προπονήσεις. Εσείς βλέπετε μόνο το παιχνίδι. Εγώ βλέπω και τις προπονήσεις για αυτό είμαι χαρούμενος».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top