ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ισχυρισμοί του 46χρονου – Στο κελί για οκτώ ημέρες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ισχυρισμοί του 46χρονου – Στο κελί για οκτώ ημέρες

Ο 46χρονος που συνελήφθη για την απόπειρα φόνου κατά την εν διαστάσει συζύγου του, οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για αίτημα προσωποκράτησης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτησή του 46χρονου από την Σρι Λάνκα, ο οποίος θυμίζουμε ότι συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7) στο Αερ. Λάρνακας.

Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάστηκε και ο 75χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που μετέφερε τον ύποπτο στο σημείο όπου διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου της 49χρονης από την Σρι Λάνκα.

Ανακρινόμενος πάντως ο 46χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πήγε να συναντήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στον χώρο εργασίας της για να υπογράψει το διαζύγιό τους, με την ίδια να αρνείται και στην συνέχεια ο ίδιος αφού εκνευρίστηκε, βρήκε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού όπου βρίσκονταν και την μαχαίρωσε.

Θυμίζουμε όμως ότι η εργοδότρια της 49χρονης που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ανέφερε ότι ο 46χρονος είχε το μαχαίρι που τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του στην τσέπη του.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top