ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ισχυρισμοί του 46χρονου – Στο κελί για οκτώ ημέρες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ισχυρισμοί του 46χρονου – Στο κελί για οκτώ ημέρες

Ο 46χρονος που συνελήφθη για την απόπειρα φόνου κατά την εν διαστάσει συζύγου του, οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για αίτημα προσωποκράτησης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτησή του 46χρονου από την Σρι Λάνκα, ο οποίος θυμίζουμε ότι συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7) στο Αερ. Λάρνακας.

Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάστηκε και ο 75χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που μετέφερε τον ύποπτο στο σημείο όπου διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου της 49χρονης από την Σρι Λάνκα.

Ανακρινόμενος πάντως ο 46χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πήγε να συναντήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στον χώρο εργασίας της για να υπογράψει το διαζύγιό τους, με την ίδια να αρνείται και στην συνέχεια ο ίδιος αφού εκνευρίστηκε, βρήκε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού όπου βρίσκονταν και την μαχαίρωσε.

Θυμίζουμε όμως ότι η εργοδότρια της 49χρονης που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ανέφερε ότι ο 46χρονος είχε το μαχαίρι που τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του στην τσέπη του.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top