LIKE ONLINE

Προπονητής πήρε τηλέφωνο τον... Χριστό να τον ρωτήσει αν μπορεί να βοηθήσει

Προπονητής πήρε τηλέφωνο τον... Χριστό να τον ρωτήσει αν μπορεί να βοηθήσει

Ένας προπονητής κάνει τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα του. Ο συγκεκριμένος έφτασε στο σημείο να μιλήσει live με τον ίδιο τον Χριστό για να βοηθήσει. Πιο συγκεκριμένα, το Χάμπτον θα αντιμετωπίσει το Κεντάκι και ο προπονητής των πρώτων, στην συνέντευξη Τύπου έκλεψε την παράσταση.

Ο Εντουαρντ Τζόινερ μιλώντας στους δημοσιογράφους και κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το εμπόδιο του Κεντάκι σήκωσε το κινητό του και πήρε τον ίδιο τον... Χριστό.

«Τον έχω στην κλήση άμεσης ανάγκης» είπε και συνομίλησε στο κινητό τονίζοντας «ξέρω ότι δεν μπορείς να παίξεις, οπότε τι λες να είσαι από πάνω μας; Με ρωτάνε πόσο μεγάλο είναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουμε και ποιες οι πιθανότητές μας για να κερδίσουμε».

Ο συνομιλητής στην άλλη πλευρά της γραμμής δεν συνέχισε την κλήση, με αποτέλεσμα να πει ο προπονητής «παρακαλώ; παρακαλώ;» πριν καταλήξει υποστηρίζοντας πως »λογικά θα με πάρει Αυτός αργότερα».

Δείτε το βίντεο:


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top