ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: «Μαρτυρία φωτιά» ενώπιον των Αρχών- Κάθονταν στην ταβέρνα οι δράστες

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: «Μαρτυρία φωτιά» ενώπιον των Αρχών- Κάθονταν στην ταβέρνα οι δράστες

Πολλές είναι οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες που εξετάζουν τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού αναφορικά με την απόπειρα φόνου, εναντίον του 48χρονου Παναγιώτη Παναγιώτου, το βράδυ της Τετάρτης 31/7 έξω από την επιχείρηση που διατηρεί στον Ύψωνα.

Από το πρωί της Πέμπτης 1/8 πολλά πρόσωπα πέρασαν το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού με τα όσα ανέφεραν γύρω από το περιστατικό να αξιολογούνται από τις Αρχές. Μία από τις μαρτυρίες, ωστόσο, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και φέρνει νέα δεδομένα στην απόπειρα φόνου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα πληροφορούμαστε, υπάρχει μαρτυρία (στην οποία δίδεται βαρύτητα) ότι οι δύο δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 48χρονου πριν αποπειραθούν να εκτελέσουν τον Παναγιώτου, κάθονταν στην ταβέρνα του θύματος της και μάλιστα παρήγγειλαν και σουβλάκια.

Αποχώρησαν οδηγώντας αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την «μαρτυρία-φωτιά», επέστρεψαν επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα και μέχρι ο 48χρονος να επιστρέψει στην ταβέρνα του,  είχαν περάσει 4-5 φορές από το δρόμο έξω από την επιχείρηση.

 

Όλα αυτά βεβαία, θα επιβεβαιωθούν από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, με την Αστυνομία να εμφανίζεται πεπεισμένη ότι θα βρει την «άκρη του νήματος» και να εντοπίσει τους δράστες της απόπειρας φόνου του Παναγιώτου που όπως ανέφερε πηγή στην ιστοσελίδα μας τα τελευταία χρόνια είχε στραφεί στην εκκλησία και ασχολείτο με τον ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην κοινότητα Μοναγρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top