Πώς μπορούμε να μειώσουμε τον λογαριασμό της ηλεκτρικής το καλοκαίρι – Δηλώσεις εκπροσώπου Τύπου ΑΗΚ

Πώς μπορούμε να μειώσουμε τον λογαριασμό της ηλεκτρικής το καλοκαίρι – Δηλώσεις εκπροσώπου Τύπου ΑΗΚ

Από την 1η Αυγούστου ο λογαριασμός της ΑΗΚ θα είναι μειωμένος κατά 5.5%, σε σχέση με τον αντίστοιχο προηγούμενο μήνα.

Της Στέφανης Γεωργίου

Συγκεκριμένα μια 4μελής οικογένεια η οποία κατανάλωσε τον προηγούμενο μήνα 800 κιλοβατώρες ρεύμα, πλήρωσε 180€ ενώ με τα νέα δεδομένα αυτόν τον μήνα θα πληρώσει για την ίδια κατανάλωση 170€. Δηλαδή, υπάρχει μια μείωση του τελικού λογαριασμού της τάξης των €10 έως €15 για ένα μέσο νοικοκυριό.

Σχετικό Άρθρο: Μείωση στους λογαριασμούς ΑΗΚ για τον Αύγουστο

Τους τελευταίους 12 μήνες, δηλαδή από τον Αύγουστο του 2018, υπάρχει μια αύξηση τιμών ηλεκτρικής ενέργειας 2%, ενώ συγκριτικά με 2 χρόνια πριν η αύξηση ανέρχεται στο 13%.

Διαβάστε τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΑΗΚ στο BusinessNews 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE