ΚΟΣΜΟΣ

Σε ισόβια καταδικάστηκε 18χρονος - Σκότωσε την αδελφή του μετά από καυγά για το WiFi - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε ισόβια καταδικάστηκε 18χρονος - Σκότωσε την αδελφή του μετά από καυγά για το WiFi - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 18χρονος Kevon Watkins, ο οποίος πριν δύο χρόνια έπνιξε την αδερφή του μετά από καυγά για τον κωδικό του WiFi.

Ο Kevon θα περάσει τα επόμενα 20 χρόνια της ζωής του στη φυλακή με το δικαστήριο να του αρνείται την αποφυλάκιση υπό όρους.

Η άγρια δολοφονία είχε γίνει στο σπίτι της οικογένειας στο Macon, στις 2 Φεβρουαρίου του 2018.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 16χρονος τότε δράστης καυγάδισε με τη μητέρα του, επειδή ο ίδιος άλλαξε τον κωδικό του WiFi για να μπορεί να παίζει παιχνίδια ανενόχλητος και να μην του «κόβουν» την ταχύτητα σύνδεσης τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Στην διαμάχη παρενέβη η 20χρονη αδερφή του, Alexus Breanna Watkins, επειδή φοβήθηκε ότι ο Κevon θα ασκούσε βία στη μητέρα τους.

Τα δύο αδέρφια άρχισαν να τσακώνονται άγρια μεταξύ τους και έπεσαν στο έδαφος.

Τότε ο 16χρονος χρησιμοποιώντας λαβή πνιγμού κράτησε την αδερφή του για 15 ολόκληρα λεπτά, κόβοντάς της την αναπνοή. Την άφησε μόνο όταν στο σπίτι έφτασε η αστυνομία.

Οι διασώστες έδωσαν στην 20χρονη τις πρώτες βοήθειες και της έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά ήταν ήδη αργά. Η Alexus Breanna Watkins είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από ασφυξία. Η 20χρονη είχε ένα παιδάκι 3 ετών το οποίο άφησε πίσω.

Στην αστυνομία κατά την διάρκεια του καυγά είχε τηλεφωνήσει και ο 13χρονος αδερφός της οικογένειας, ο οποίος τρομοκρατημένος αποκάλεσε στο τηλέφωνο τον Kevon «τρελό», λέγοντας στους αστυνομικούς:

«Ο αδερφός μου προσπαθεί να χτυπήσει τη μητέρα μου». Όταν τον ρώτησαν αν παίρνει φάρμακα, απάντησε «όχι, απλά είναι τρελός», περιγράφοντάς τους το δολοφονικό αμόκ που είχε κυριεύσει τον 16χρονο Kevon.

Από Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top