ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Αυστρία για το ΠΡΩΤΟ βήμα – Οι σκέψεις του Αυγουστή

Στην Αυστρία για το ΠΡΩΤΟ βήμα – Οι σκέψεις του Αυγουστή

Στις δυο προηγούμενες προκριματικές φάσεις ο Απόλλωνας, πήγαινε ως φαβορί. Στον Β’ γύρο ζορίστηκαν με τους Ιρλανδούς της Σάμροκ, αλλά εν τέλει κατάφεραν να «σώσουν» το εισιτήριο.

Αρχίζοντας σήμερα την επιχείριση πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θεωρητικά οι πιθανότητες τους με την Αούστρια Βιέννης, είναι μοιρασμένες. Απόψε στην έδρα των Αυστριακών, οι κυανόλευκοι, έχουν αρχικό στόχο να βάλουν γκολ και κατ’ επέκταση αν τους το επιτρέψουν οι συνθήκες να χτυπήσουν τη νίκη. Δικαιούνται να έχουν βλέψεις ακόμα και για το «διπλό» για δυο λόγους: Πρώτον, η αντίπαλος τους έδειξε στα πρόσφατα της παιχνίδια ότι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεύτερο, η ομάδα είναι έμπειρη πλέον στην Ευρώπη, λόγω των πολλών αγώνων που έχει στη διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ.

Φυσικά η τεχνική ηγεσία δεν πρόκειται να κατεβάσει την ομάδα, με τακτική του «παίζουμε φουλ επίθεση», αλλά θα προσπαθήσει με υπομονή και με έξυπνο τρόπο να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Οι απουσίες έγιναν τέσσερις, μετά τον τραυματισμό του Ρότζερ Μ’ Μπιντά (θα μείνει έξω για τρεις εβδομάδες λόγω θλάσης). Θα δουν από την εξέδρα την προσπάθεια των συμπαιχτών τους και οι τιμωρημένοι Ζελάγια, Παπουλής και Σακέτι.

Πιθανό σχήμα

Στο τέρμα θα είναι ο Μολ. Δεξιά ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερά ίσως αρχίσει ο Μπεσάτ, αν αποφασίσει η τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει σε ρόλο εξτρέμ τον Ισπανό Αγκίρε. Κεντρικοί μπακ οι Γιούστε με τον Σάλαι. «Εξάρι» ο Χάμπος Κυριάκου, λίγο πιο μπροστά του ο Μάρκοβιτς. Επιτελικός χαφ θα ξεκινήσει ένας εκ των Φακούντο Περέιρα, Γκακπέ, με τον Αργεντινό να έχει προβάδισμα. Ο Γκακπέ, υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει, όπως και με την Σάμροκ, σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Είναι επίσης υποψήφιος ο Γάλλος να παίξει σέντερ, χωρίς να αποκλειστεί η πιθανότητα να δούμε τον Σαρδινέρο σε ρόλο «εννιαριού». Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Για πρώτη φορά στην αποστολή, θα είναι ο Ενσούε, δεν είναι πολλές πιθανότητες να εκπλήξει η τεχνική ηγεσία, βάζοντας τον στην ενδεκάδα.

Περίπου 200 Απολλωνίστες, αναμένεται να ζήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας, να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από τη Βιέννη. Αυτή ήταν η ενημέρωση που μας δόθηκε απο το γραφείο τύπου των κυανολεύκων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top