ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη καταζητούμενο πρόσωπο - Τον αναγνώρισαν μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη καταζητούμενο πρόσωπο - Τον αναγνώρισαν μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης

Πρόσωπο ηλικίας 38 χρόνων, το οποίο αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής ποδηλάτων, εντόπισαν την Παρασκευή (9/8) μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης στην Λεμεσό. 

Τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στην περιοχή Επίχωσης, αντιλήφθηκαν τον 38χρονο, ο οποίος ομοίαζε με ύποπτο εναντίον του οποίου διερευνώνται υποθέσεις κλοπής ποδηλάτων, οι οποίες διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Λεμεσό.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τον 38χρονο, από τον οποίο παρέλαβαν ένα κόπτη τον οποίο εντόπισαν στην κατοχή του, ενώ στη συνέχεια, αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 38χρονου, αυτός συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος, το οποίο εξασφαλίστηκε στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον του κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, εναντίον του υπόπτου διερευνώνται τρεις υποθέσεις κλοπής αντίστοιχου αριθμού ποδηλάτων.

Το πρώτο ποδήλατο, ιδιοκτησία 29χρονου, αξίας 700 ευρώ, κλάπηκε στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, ενώ τα άλλα δύο ποδήλατα, αξίας 300 και 100 ευρώ αντίστοιχα, ιδιοκτησία δύο 17χρονων, κλάπηκαν στις 4 και στις 28 του περασμένου Ιουλίου.

Ο 38χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των τριών υποθέσεων κλοπής, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE