ΚΥΠΡΟΣ: Θερμοκρασίες μόνο για παραλίες - Επικρατεί ζέστη με νέα κίτρινη προειδοποίηση

ΚΥΠΡΟΣ: Θερμοκρασίες μόνο για παραλίες - Επικρατεί ζέστη με νέα κίτρινη προειδοποίηση

Εποχική χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς και σύντοµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 35 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Σάββατο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όµως πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη ενώ σταδιακά θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 21 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κατά τις µεσηµβρινές ώρες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο µέχρι τη ∆ευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, και µικρή πτώση την Τρίτη για να παραµείνει όµως πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE