Η εικόνα της Ομόνοιας, και ο… διψασμένος κόσμος της

Η εικόνα της Ομόνοιας, και ο… διψασμένος κόσμος της

H Oμόνοια κόντρα στο φιλικό με την Ανόρθωση, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και έδωσε τη… σπίθα που χρειάζονταν οι οπαδοί της για να πιστέψουν ξανά στην ομάδα.

Οι πράσινοι, πάνε από το καλό στο καλύτερο, ωστόσο, είναι ακόμα η προετοιμασία της ομάδας και δεν πρέπει να ξεχνιέται αυτό. Οι μεταγραφές, ανέβασαν το επίπεδο στο «τριφύλλι» και όλα αυτά τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχεια.

Ακόμα εκκρεμούν κάποιες προσθήκες, με τον Νεόφυτο Λάρκου, να έχει «κλειδώσει» τους στόχους και να είναι έτοιμος να τους φέρει στην ομάδα. Όλα αυτά, εν μέσω μίας ευφορίας που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας. Ειδικά, μετά το φιλικό κόντρα στην «Κυρία», ο κόσμος έδειξε… διψασμένος για κάτι καλό και διατεθειμένος να «αγκαλιάσει» την ομάδα που κάνει μια καινούργια αρχή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη ΠτΔ - «Yπήρξε διακεκριμένος και αξιόλογος πολιτικός που υπηρέτησε την πατρίδα του από πολλά μετερίζια»

Θλίψη ΠτΔ - «Yπήρξε διακεκριμένος και αξιόλογος πολιτικός που υπηρέτησε την πατρίδα του από πολλά μετερίζια»

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τον θάνατο του Πέτρου Μολυβιάτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE