ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Σύλληψη 36χρονου – «Έσμιξε» ποτά με ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Σύλληψη 36χρονου – «Έσμιξε» ποτά με ουσίες

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (11/8) στην Λεωφόρο Ομονοίας στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, συνελήφθη αφού βρέθηκε θετικός τόσο σε αλκοτέστ όσο και σε ναρκοτέστ στα οποία υπεβλήθη.

Από το τροχαίο, θυμίζουμε ότι τραυματίστηκε 19χρονος μοτοσικλετιστής.

Ο νεαρός αφότου οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο, κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί άμεσα αφού υπέστη ρήξη σπλήνας.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.