Τοποθέτηση από πρώην πρόεδρο για τη μεταγραφή Κωστή

Τοποθέτηση από πρώην πρόεδρο για τη μεταγραφή Κωστή

Λίγο μετά που διέρρευσαν οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ πως ο Ιωάννης Κωστή υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννης Κωστή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανάρτησε το εξής: 

«Ξέραμε ότι δεν θα έμενε για πάντα στα ερυθρόλευκα της Αμμοχώστου. Η μεταγραφή όμως στα ερυθρόλευκα του Πειραιά είναι μια καλή ευκαιρία και το αξίζεις. Εμείς θα σε χαρούμε στην επερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά είμαστε σίγουροι ότι θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για την Σαλαμίνα . Είμαστε χαρούμενοι για σένα».

Διαβάστε επίσης: 

«Άρπαξαν έναν ταλαντούχο παίκτη! Τα χρήματα που έδωσαν είναι…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE