Φωτιά Λεμεσός: Τη Δευτέρα στο Προεδρικό οι Αμερικάνοι εμπειρογνώμονες
Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, με την ομάδα των Αμερικανών εμπειρογνωμόνων για τα θέματα των πυρκαγιών, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο Αμερικανός πρόεδρος "εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ακλόνητη συνεργασία" με το Ηνωμένο Βασίλειο στην αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων και προσμένει να συναντηθεί κατ` ιδίαν με τον Βρετανό πρωθυπουργό στο κοντινό μέλλον", ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας για την τηλεφωνική συνομιλία των δύο ηγετών.
Στην ανακοίνωση του γραφείου του Τζόνσον υπογραμμίζεται ότι "ο Βρετανός πρωθυπουργός και ο πρόεδρος Τραμπ συζήτησαν για παγκόσμια οικονομικά ζητήματα και για το εμπόριο, ενώ ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο για το Brexit".
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις