ΣΥ.ΦΙ.ΑΕΛ: «Η μπάλα είναι στα χέρια του…» – Το κάλεσμα και η… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην ανατολική του Τσιρείου

ΣΥ.ΦΙ.ΑΕΛ: «Η μπάλα είναι στα χέρια του…» – Το κάλεσμα και η… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην ανατολική του Τσιρείου

Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την Τετάρτη 28 Αυγούστου η ώρα 19:30 στο οίκημα μας στον Εναέριο θα διεξαχθεί η καθιερωμένη βάση καταστατικού εκλογική συνέλευση του συνδέσμου.

Παρακολουθούμε στενά και έχουμε επαφές επί καθημερινής βάσεως για όλα τα τρέχοντα ζητήματα στο αγαπημένο μας σωματείο. Περιμένουμε την Γενική Συνέλευση στο Σωματείο όπου θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις στο διοικητικό. Καλούμε ξανά τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να βοηθήσει οικονομικά το σωματείο με όποιο τρόπο μπορεί. Η μπάλα είναι στα χέρια του.

Την Παρασκευή η ώρα 19:00 η ομάδα μας δίνει φιλικό αγώνα στο Τσίρειο χωρίς το καταστροφικό μέτρο της κάρτας φιλάθλου. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που θα βρίσκεται στην Λεμεσό να δώσει ένα τελευταίο δυνατό χειροκρότημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΠΕΣΜΟ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΕΛ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.