ΕΛΛΑΔΑ: Ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην Κέρκυρα

ΕΛΛΑΔΑ: Ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην Κέρκυρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε στον Ίσσο, στη Νότια Κέρκυρα. Στην περιοχή βρίσκεται μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ από αέρος συνδράμει και αεροσκάφος Πετζετέλ.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Ρίζος, «η πυρκαγιά εξελίσσεται σε περιοχή Natura».

Να σημειωθεί πως αυτήν την ώρα πνέουν ισχυροί άνεμοι στο νησί που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών, ενώ καταστούν πολύ υψηλή την επικινδυνότητα πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE