ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον έπιασαν το βράδυ και το πρωί του επέβαλαν ποινή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον έπιασαν το βράδυ και το πρωί του επέβαλαν ποινή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριού Λάρνακας βρέθηκε 44χρονος όπου του επέβαλε τέσσερις βαθμούς ποινής, δύο μήνες στέρηση της άδειας και χρηματικό πρόστιμο 750 ευρώ για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός ηλικίας 44 χρόνων, γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης παραβίασε με το αυτοκίνητο του τον κόκκινο σηματοδότη στα φώτα τροχαίας που βρίσκονται στην Οδό Λουκή Ακρίτα στη Λάρνακα.

Έγινε αντιληπτός από μέλη της Αστυνομίας, ανακόπηκε και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 95 μιλιγκράμ αντί 22, ενώ στον τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 99 μλγμ.

Την Παρασκευή καταχωρήθηκε άμεσα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο φάκελος της υπόθεσης, με τον 44χρονο να παραδέχεται ενοχή στην κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο δικαστής επέβαλε στον κατηγορούμενο τέσσερις βαθμούς ποινής, δύο μήνες στέρηση της άδειας του, χρηματικό πρόστιμο ύψους 750 ευρώ εκ των οποίων πλήρωσε άμεσα τα 200, ενώ τα υπόλοιπα θα καταβληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top