ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε «σκνίπα» την μοτοσικλέτα – Συνελήφθη 48χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε «σκνίπα» την μοτοσικλέτα – Συνελήφθη 48χρονος

Είπε να σπάσει το ρεκόρ στο αλκοτέστ.

Συγκεκριμένα γύρω στις 19.00 το βράδυ της Πέμπτης 15/08 κατά τη διάρκεια εκστρατείας της Τροχαίας για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, μέλη της Δύναμης ανέκοψαν για έλεγχο μοτοποδήλατο που κινείτο στη Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου στη Λάρνακα.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε στον οδηγό, η ένδειξη ήταν 116 μιλιγκράμ έναντι 9, αφού ήταν νέος οδηγός.

Ακόμα ο 48χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, είχε ληγμένη τη μαθητική του άδεια και δεν είχε τα διακριτικά «Ε» που πρέπει να έχουν οι νέοι οδηγοί.

Ο 48χρονος συνελήφθη.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE