LIFESTYLE

Έλληνας ηθοποιός έχασε σχεδόν 14 κιλά και έγινε αγνώριστος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έλληνας ηθοποιός έχασε σχεδόν 14 κιλά και έγινε αγνώριστος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωταγωνιστής της σειράς «Έλα στη θέση μου» μετά το τέλος, έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος, ενώ πέρασε και ένα δυνατό μήνυμα.

Νιώθει όμορφα με τον εαυτό του, η διάθεση του έχει φτιάξει όπως είπε ο ίδιος προς το καλύτερο και δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες του από τις διακοπές.

Ο Νικόλας Απέργης που έχασε 13,7 κιλά δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το πριν και το μετά. Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα του:

«7/1/19 - 1/8/19 Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να είμαστε κορμάρες. Ούτε για να έχουμε τις > αναλογίες. Όλοι όμως μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια την καλύτερη δυνατή εκδοχή αυτού που έχουμε. Κάποιος μπορεί να θεωρεί το σώμα μου μέτριο, εγώ όμως δούλεψα σκληρά για να το αποκτήσω. Σημασία λοιπόν έχει να μην είναι μέτρια η προσπάθεια! Στην προσπάθεια μου αυτή δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον προσωπικό μου γυμναστή και διατροφικό σύμβουλο Γιώργο Ζαννή, ο οποίος με έκανε να πιστέψω από την αρχή ότι θα τα καταφέρω, με ενέπνεε διαρκώς κι όταν είχα την όποια αμφιβολία με καθησύχαζε λέγοντας μου: απλά εμπιστεύσου το σύστημα.Τώρα, που μαζί με το σώμα, έχει αλλάξει και η διάθεσή μου προς το καλύτερο, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω!!!! Καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!! Για την ιστορία...στην πρώτη φωτογραφία είμαι 103,4 κιλά με σωματικό λίπος 35% και σήμερα 89,7 κιλά με 23% σωματικό λίπος.»!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top