ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα - Τον «πήραν» είδηση και συνελήφθη

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα - Τον «πήραν» είδηση και συνελήφθη

Προσπάθησε να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο Λάρνακας με πλαστά έγγραφα αλλά δεν κατάφερε να πείσει για τα στοιχεία του. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας (19/8), παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας 31χρονος, με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. 

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε διαβατήριο και ταυτότητα άλλης Ευρωπαϊκής χώρας, για τα οποία εγέρθηκαν υποψίες ως προς τη γνησιότητά τους.

Ανακρινόμενος, ο 31χρονος παραδέχθηκε, ότι τα στοιχεία που αναγράφονταν στα πιο πάνω έγγραφα δεν είναι τα δικά του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.