ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Κράσνονταρ – Εκτός ξανά ο Κούτρης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Κράσνονταρ – Εκτός ξανά ο Κούτρης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τους 22 ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Κράσνονταρ ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ξανά εκτός ο Κούτρης.

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (22:00) κόντρα στην Κράσνονταρ, υποδεχόμενος τη ρωσική ομάδα στο Καραϊσκάκη στην πρώτη αναμέτρηση των δύο για τα πλέι-οφ.

Την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν κανονικά στου Ρέντη το απόγευμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 22 της αποστολής, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Σημειώνεται πάντως ότι εκτός έμεινε ξανά ο Λεονάρντο Κούτρης, πέρα από τους τραυματίες.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού:

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Σουντανί.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top