Η ξεκάθαρη ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δώνη στο ενδιαφέρον Αγγλικής ομάδας

Η ξεκάθαρη ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δώνη στο ενδιαφέρον Αγγλικής ομάδας

Το όποιο θέμα Χάντερσφιλντ τελείωσε προσωπικά ο Γιώργος Δώνης. Με δήλωσή του παραδέχθηκε τον στόχο του να δουλέψει στην Αγγλία, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα άφηνε ποτέ τον Παναθηναϊκό.

Μια και καλή ξεκαθάρισε το ζήτημα που προέκυψε με το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ ο Γιώργος Δώνης.

Με δήλωσή του ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε τη φιλοδοξία να εργαστεί στην Αγγλία, αλλά τόνισε ότι ουδέποτε θα άφηνε «ξεκρέμαστο» τον σύλλογο του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο.

Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE