Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Με την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και κόντρα στη Μπασάκσεχιρ στο Καραϊσκάκη, παρατάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς με την Κράσνονταρ.

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» κι έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Champions League κόντρα στην Κράσνονταρ, να ξεκινήσει τον Ολυμπιακό με τους ίδιους 11 που είχαν φανέλα βασικού και απέναντι στη Μπασάκσεχιρ στον προηγούμενο γύρο.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» στο 4-2-3-1 του Πορτογάλου τεχνικού: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας, Γκερέρο.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE