ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη επιχειρηματίας - Τον κατήγγειλε μηχανικός της ΑΗΚ

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη επιχειρηματίας - Τον κατήγγειλε μηχανικός της ΑΗΚ

Υπόθεση δόλιας ιδιοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, το οποίο συνέλαβε την Παρασκευή (30/8) ένα άτομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Παρασκευή (31/8) στο ΤΑΕ Πάφου από Ανώτερο Μηχανικό της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου ότι καταστήματα σε περιοχή της Πάφου ηλεκτροδοτούνταν παράνομα χωρίς μετρητές της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Πρόκειται για τέσσερα καταστήματα τα οποία είναι ενωμένα μεταξύ τους και λειτουργούν ως μπυραρία. Όπως διαφάνηκε ηλεκτροδοτούνταν παράνομα χωρίς να καταγράφεται η κατανάλωση, έπειτα από επέμβαση που έγινε στον μετρητή του ενός εκ των καταστημάτων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, από το 2013 που λειτούργησε η συγκεκριμένη μπυραρία μέχρι και φέτος τον Αύγουστο του 2019 το κόστος από τη μη καταγραφή της κατανάλωσης υπολογίζεται σε περίπου 30 χιλ. ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθη την Παρασκευή (31/8) ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE