Τραγωδία στη Formula 2: Νεκρός ο 22χρονος Χιμπέρτ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία στη Formula 2: Νεκρός ο 22χρονος Χιμπέρτ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το μονοθέσιο του Αντουάν Χιμπέρτ κόπηκε στα δύο και ο 22χρονος Γάλλος βρήκε τραγικό θάνατο στο Βέλγιο!Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα σε αγώνα Formula 2 στην πίστα του Spa στο Βέλγιο, με νεκρό τον 22χρονο Antoine Hubert.

Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν τρία μονοθέσια, των Antoine Hubert, Juan Manuel Correa και Marino Sato.

Ο Hubert, στην ανηφορική διαδρομή του Eau Rouge-Raidillon, έχασε σε μια «τυφλή» στροφή, τον έλεγχο του μονοθεσίου και έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα. Ο Correa που ακολουθούσε έπεσε επάνω του. Το μονοθέσιο του Hubert κόπηκε στα δύο.

Ο Sato ο τρίτος οδηγός που συγκρούστηκε κατάφερε και βγήκε απο το μονοθέσιο μόνος του.

Η ταχύτητα της σύγκρουσης υπολογίστηκε στα 250 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ο Correa έπεσε πάνω στον Hubert με 200 χιλιόμετρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE