ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συννεφιασμένο το «τοπίο» του καιρού – Οι θερμοκρασίες -ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Συννεφιασμένο το «τοπίο» του καιρού – Οι θερμοκρασίες -ΠΙΝΑΚΑΣ

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Δευτέρας 02/09, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση.

Τις αυγινές ώρες αναμένεται σε κάποιες περιοχές να σχηματιστεί αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 03/09, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το απόγευμα τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νότια, μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και στα ανατολικά, στους 30 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντομα θα παρατηρείται σε αρκετές περιοχές αυξημένη χαμηλή νέφωση, ενώ τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη 04/09, την Πέμπτη 05/09 και την Παρασκευή 06/09, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν τη Δευτέρα 02/09 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top