ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Χαλάει» ο καιρός – Βροχές σε πολλές περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ: «Χαλάει» ο καιρός – Βροχές σε πολλές περιοχές

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή (6/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Νεφώσεις, όµως, που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα µέτριοι, 4 µποφόρ και τοπικά, στα δυτικά και τα νότια, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται, κατά διαστήµατα, αυξηµένες νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, σε υπήνεµες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά κατά τόπους µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αρχικά, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη, αλλά σταδιακά θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (7/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Νεφώσεις, όµως, που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή (8/9) και τη ∆ευτέρα (9/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top