ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλος ένας υποψήφιος ‘δολοφόνος’ στους δρόμους- Οδηγούσε μεθυσμένος χτυπώντας το όχημα οικογένειας που επέβαιναν και τρία παιδιά

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλος ένας υποψήφιος ‘δολοφόνος’ στους δρόμους- Οδηγούσε μεθυσμένος χτυπώντας το όχημα οικογένειας που επέβαιναν και τρία παιδιά

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όσα και να συμβούν, όσες μάνες και αν θρηνήσουν τα παιδιά τους, όσες εκκλήσεις και αν κάνει η Αστυνομία ορισμένοι οδηγοί δεν βάζουν μυαλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οδηγός στη Λάρνακα που οδηγούσε μεθυσμένος προκαλώντας τροχαίο, ευτυχώς με μόνο υλικές ζημιές.

 

Στη Λάρνακα άνδρας ηλικίας 41 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο του υπό την επήρεια αλκοόλης με αποτέλεσμα να προκαλέσει δυστύχημα χωρίς τραυματισμούς.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου 7/9 άνδρας ηλικίας 41 χρόνων οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ στη Λάρνακα, με κατεύθυνση τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού.
 
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 41χρονος προσέκρουσε με το όχημα του στο πίσω μέρος προπορευόμενου αυτοκινήτου, το οποίο ήταν στο δρόμο σε στάση αναμονής, αφού το κόκκινο φανάρι στα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης ήταν αναμμένο.
 
Το δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 45χρονος, με συνοδηγό τη 43χρονη σύζυγο του και συνεπιβάτες τα τρία παιδιά τους, ηλικίας 17 και 19χρόνων, λόγω της πρόσκρουσης μετακινήθηκε και χτύπησε με το μπροστινό του μέρος στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος, το οποίο επίσης βρισκόταν στο δρόμο σε στάση αναμονής.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για έρευνες ενώ η 43χρονη συνοδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου με τα τρία παιδιά της μετέβηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.
 
Οι οδηγοί του δεύτερου και τρίτου οχήματος υποβλήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.
 
Ωστόσο ο 41χρονος οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου η ένδειξη από τον έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε ήταν 99 ml αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
 
Οι επιβαίνοντες στα τρία αυτοκίνητα φαίνεται να έφεραν τη ζώνη ασφαλείας τους ενώ από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα των οχημάτων και των οδηγών τους ήταν σε ισχύ.
 
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top