ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πανεπιστήμιο Frederick και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας

Το Πανεπιστήμιο Frederick και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας

Το Πανεπιστήμιο Frederick και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) υπέγραψαν την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, Μνημόνιο Συνεργασίας, με σκοπό την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος της κοινωνίας.

 
Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ άλλων προνοεί την παροχή υποτροφιών σε μέλη του ΠΑ.Σ.Π. για εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick, την από κοινού ή με τρίτους διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων σε θέματα του τομέα του αθλητισμού γενικότερα και του ποδοσφαίρου ειδικότερα, την ανταλλαγή στελεχών για τη διεξαγωγή διαλέξεων και επιμορφωτικών μαθημάτων σε εξειδικευμένους αθλητικούς τομείς και σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, διοίκηση και οργάνωση. Επιπρόσθετα, προνοεί την από κοινού εμπλοκή του ΠΑ.Σ.Π. και του Πανεπιστημίου Frederick σε κοινά ερευνητικά προγράμματα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε τη Δευτέρα το Frederick, κατά την τελετή υπογραφής του Μνημονίου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους, αναφέρθηκε εκτενώς στους στόχους που μπορούν να υλοποιηθούν μέσω της συνεργασίας των δύο φορέων και υπογράμμισε τη σημασία που δίνει το Πανεπιστήμιο Frederick στον αθλητισμό στο πλαίσιο των εξιδεικευμένων ακαδημαϊκών προγραμμάτων που προσφέρει.
 
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, εκθείασε το Πανεπιστήμιο Frederick για την απόφασή του να λειτουργήσει το πρόγραμμα σπουδών «Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» στη Λεμεσό, και ανέφερε ότι είναι σημαντικό πως υπάρχουν επίσης ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες που επιλέγουν το Frederick και για άλλους κλάδους σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο και δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top