ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ - ΛΗΣΤΕΙΑ: Για... κλάματα οι δράστες- Δεν είδαν μεγάλο ποσό που υπήρχε στα τσάντα της επιχειρηματία και την άφησαν

ΠΑΦΟΣ - ΛΗΣΤΕΙΑ: Για... κλάματα οι δράστες- Δεν είδαν μεγάλο ποσό που υπήρχε στα τσάντα της επιχειρηματία και την άφησαν

Η Αστυνομία εντόπισε την τσάντα την οποία απέσπασαν από ιδιοκτήτρια εστιατορίου το βράδυ του Σαββάτου (14/9) δυο ληστές στην επαρχία Πάφου.

Οι δράστες πήραν από την τσάντα το πορτοφόλι και προσωπικά αντικείμενα της ιδιοκτήτριας όχι όμως και μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο ήταν μέσα σε δυο φακέλους και το οποίο εντοπίσθηκε μέσα στην τσάντα που παράτησαν.

Όπως κατήγγειλε η 48χρονη μόλις επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (14/9) λίγο μετά τις 10 στην οικία της στη Χλώρακα, δύο άγνωστοι άντρες άνοιξαν την πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν την τσάντα της.

Η τσάντα της 48χρονης περιείχε, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 4,000-6,000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, περιγράφονται ως άτομα ηλικίας 30-35 ετών, ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.

Διέφυγαν πεζοί και δεν έφεραν ούτε γάντια στα χέρια αλλά ούτε και οτιδήποτε για να καλύπτουν τα πρόσωπα τους.

Η αστυνομία διενήργησε έρευνες στην περιοχή και εντόπισε σε κοντινή απόσταση την τσάντα την οποία αφού πο δράστες «άδειασαν» την πέταξαν σε αυλάκι.

Μέσα στην τσάντα που βρέθηκε υπήρχαν ωστόσο δυο φάκελοι που περιείχαν ο ένας 1828 ευρώ και ο δεύτερος 120 ευρώ που δεν είχαν πάρει οι ληστές.

Τα υπόλοιπα χρήματα, το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας με 460 ευρώ και πιστωτικές κάρτες, η ταυτότητά της και το κινητό της τηλέφωνο δεν βρέθηκαν στην τσάντα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top