ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από αναντικατάστατος με Τραμετσάνι, πλέον είναι… παγκίτης με Ντολ

Από αναντικατάστατος με Τραμετσάνι, πλέον είναι… παγκίτης με Ντολ

Από βασικός και αναντικατάστατος με Πάολο Τραμετσάνι μετατράπηκε σε… παγκίτη με Ντόλ, ο 30χρονος Αργεντινός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται ακόμη στα βασικά πλάνα του Τόμας Ντολ και από την ημέρα που ήρθε ο Γερμανός κόουτς στους γαλαζοκίτρινους, ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί κατακόρυφα.

Πιο συγκεκριμένα και με… αριθμούς, ο Ντέβι στα πρώτα τρία παιχνίδια (2 με Σουτζιέσκα και ένα με Καραμπάχ) μέτρησε τρία ενανηντάλεπτα. Στη συνέχεια όμως ο Τραμετσάνι αποχώρησε και ο Τόμας Ντολ άλλαξε πολλά και ένα από αυτά ήταν και ο Αργεντινός.

61 λεπτά με Καραμπάχ στο Αζερμπαιτζάν, 0 στο ΓΣΠ με Άγιαξ και 26 λεπτά στον επαναληπτικό του Άμστερνταμ και 17 λεπτά ως αλλαγή κόντρα στην ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συνολικά ένα παιχνίδι έπαιξε ως βασικός και στα υπόλοιπα αρκέστηκε σε ρόλο… αλλαγής.

Πλέον μένει να δούμε εάν κόντρα στην Ντούντελανζ θα αλλάξει αυτό και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γερμανού κόουτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top