Nα πεθάνει στη φυλακή: 75χρονο τέρας βίασε 4 φορές 13χρονη

Nα πεθάνει στη φυλακή: 75χρονο τέρας βίασε 4 φορές 13χρονη

Ο 75χρονος Maurice McCullough θα περάσει τα επόμενα δέκα χρόνια της ζωής του στη φυλακή, καθώς ομολόγησε στο δικαστήριο το βιασμό μιας 13χρονης, την οποία κατάφερε να παρασύρει μέσω διαδικτύου.

Ο συνταξιούχος άνδρας από το Μάντσεστερ παρίστανε τον έφηβο στο διαδίκτυο και κατάφερε να δώσει ραντεβού με την 13χρονη.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο McCullough έπεισε αρχικά το κορίτσι να του στείλει ακατάλληλες φωτογραφίες της και στη συνέχεια έδωσε ραντεβού μαζί της σε ένα πάρκο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 75χρονος βίασε 4 φορές το κορίτσι.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον άνδρα σε 10 χρόνια φυλάκιση έπειτα από την ομολογία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE