«Υπάρχει ανομοιομορφία στις αποφάσεις των διαιτητών» – Ατάκες για γρόσι και… Σουσκιού!

«Υπάρχει ανομοιομορφία στις αποφάσεις των διαιτητών» – Ατάκες για γρόσι και… Σουσκιού!

Ίση μεταχείρηση από τους διαιτητές, ζήτησε ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», μιλώντας στον Super Sport FM.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε:

«Κάναμε ένα φοβερό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια παιχνίδια. Αυτή η ομάδα έχει προπονητή, πρόεδρο, έχει απ΄ όλα.

Κάποιος λόγος θα υπήρχε για να αντιδράσω έντονα στα αποδυτήρια. Υπάρχει η τηλεόραση, ο φακός, αλλά ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος.

Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα της διαιτησίας. Δεν έχουμε ούτε γρόσι περιττό, για να το πετάμε στα σκουπίδια. Ότι έδειξε ο φακός, αυτό είναι. Είχε ίδια φάση του Ζντραβκόφσκι στον Καρλάο και ακόμα μία, δηλαδή σε τρεις ίδιες φάσεις, είδαμε τρεις διαφορετικές αποφάσεις.

Αυτό που διερωτόμαστε εμείς, είναι αν θα έκαναν το ίδιο, αν η απόφαση ήταν σε βάρος της ΑΕΛ, του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, του Απόλλωνα κλπ.

Όχι μόνο η Δόξα, αλλά και ο Εθνικός, η ΕΝΠ, η Νέα Σαλαμίνα, αντιμετωπιζόμαστε διαφορετικά από τους διαιτητές. Υπάρχει ανομοιομορφία στις αποφάσεις, αλλά είτε με τη Σουσκιού παίζουμε, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, εμείς θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν το ίδιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE