ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε επιστολή – Τοποθετήσεις για το γηπεδικό, Χαλεπιανές, το ξεκίνημα και το μεγάλο κέρδος

Πήρε επιστολή – Τοποθετήσεις για το γηπεδικό, Χαλεπιανές, το ξεκίνημα και το μεγάλο κέρδος

Στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:

«Υπάρχει ικανοποίηση για το καλό ξεκίνημα, αλλά η ομάδα ακόμη δεν είναι έτοιμη να δώσει αυτά που μπορεί, ως μια νέα εντελώς ομάδα που είναι, θέλει ακόμη το χρόνο της»

«Μια ομάδα για να πάει καλά, να έχει ικανό προπονητή και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οικονομική σταθερότητα και τον κόσμο δίπλα της. Η παρουσία του κόσμου, μας θυμίζει άλλες εποχές, πιο αγνές, πολλές οικογένειες στο γήπεδο. Γίνεται μια προσπάθεια για να δημιουργήσουν ένα οργανωμένο σύνολο στην βόρεια και βελτιώνονται».

«Δεν αξιολογούμε την ομάδα μόνο από τα αποτελέσματα αλλά και από την  εικόνα. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη να παίξει ακόμη αυτό που μπορεί, αλλά υπάρχει η προοπτική. Το ρόστερ έχει βάθος και χημεία»

«Δεν είμαστε τέλειοι, πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι»

«Υπάρχουν μεσοαμυντικές αδυναμίες; Είναι υπερβολή αυτό που λέγεται, το ότι γίνονται λάθη είναι γεγονός, αλλά για το αν υπάρχουν αδυναμίες είναι κάτι που θα το κρίνουμε στην πορεία»

«Ο στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και δεν θα διαφοροποιείται από αγώνα σε αγώνα»

«Θα συνεχίσουμε πολύ σοβαρά και προσγειωμένα την προσπάθεια. Χαιρόμαστε τις στιγμές»

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε στην ομάδα κάτι σημαντικό. Αν και καινούργια ομάδα κόντρα σε ομάδες που είχαν παίξει στην Ευρώπη πήρε αρκετούς βαθμούς. Η ομάδα μπορεί να δώσει περισσότερα και σιγά-σιγά θα ανεβάζει την απόδοση της. Η εικόνα είναι καλή μέχρι στιγμής και είμαστε ακόμη στην αρχή…»

«Το μεγάλο κέρδος είναι ο κόσμος που είναι κοντά, έχουμε 9,5 χιλιάδες εισιτήρια μέσο όρο στα δυο εντός έδρας ματς, αν βοηθήσει κι η ομάδα, να καταρρίψουμε το ρεκόρ το οποίο κατέχουμε εμείς»

Κατά το πόσο υπάρχει κάτι νεότερο από ΚΟΑ: «Σήμερα πήραμε επιστολή από τον ΚΟΑ, σε σχέση με το αίτημα μας για ανέγερση νέου γηπέδου στο χώρο του Μακαρείου και μας απάντησαν ότι λόγω του ότι δεν υπάρχει προϋπολογισμός δεν είναι στα μεσοπρόθεσμα σχέδια του οργανισμού να κτίσουν νέο γήπεδο εκεί»

Για το θέμα ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου: «Άρχισε ένας κύκλος συζητήσεων με την τράπεζα Κύπρου για τις Χαλεπιανές. Θέλουμε να φτιάξουμε γήπεδο σε σωστή τοποθεσία»

Για τον Σταύρο Παπασταύρου: «Έχει συνδεθεί με την Ομόνοια, την έχει αγαπήσει και την έχει έγνοια και την προστατεύει. Είναι ένας από εμάς…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top