ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιθετικός που ανδρώθηκε σε μεγάλη Κυπριακή ομάδα… άνοιξε λογαριασμό από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Επιθετικός που ανδρώθηκε σε μεγάλη Κυπριακή ομάδα… άνοιξε λογαριασμό από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ο Κύπριος επιθετικός, Δημήτρης Θεοφάνους, από το περασμένο καλοκαίρι είναι παίκτης της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Το περασμένο Σάββατο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Θεοφάνους με δικό του γκολ έδωσε το σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο στην ομάδα του, όπου προπονητής είναι ο Αλέξης Γαρπόζης.  Μάλιστα δε, άτομα που ήταν στο γήπεδο μας ενημέρωσαν πως ήταν ένα σπουδαίο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ αυτό της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς επί της ΑΣΠΙΣ Πύλας.

Ο Δημήτρης Θεοφάνους είναι γεννημένος 30 Ιουνίου 1991.  Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της ΑΕΛ.  Η σεζόν 2010-2011 τον βρήκε στην Ελλάδα, στην ομάδα Αναγέννηση Γιαννιτσών.  Επιστρέφοντας στην ΑΕΛ, είχε στη συνέχεια μία… περιοδεία σε διάφορες ομάδες μικροτέρων κατηγοριών, όπως Νίκο και Σωκράτη Ερήμης, Άρη, Ομόνοια, Αραδίππου, Καρμιώτισσα.

Έχοντας μία περιπέτεια, με σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν για ένα μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, είχε ταξιδέψει στην Αγγλία για λογαριασμό ομάδων μικροτέρων κατηγοριών εκεί (του πρωταθλήματος Conference).

Εντούτοις, επέστρεψε στην Κύπρο, όπου είχε κάνει προετοιμασία στην ΑΕΖ Ζακακίου, ενώ ακολούθως εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, έχοντας μία σπουδαία παρουσία την περασμένη σεζόν, βοηθώντας την ομάδα στην εκπλήρωση του στόχου ανόδου από την Γ΄ στη Β΄ κατηγορία.

Διάφοροι λόγοι, όμως, έφεραν το ποδοσφαιρικό «βλαστάρι» της ΑΕΛ να μετακομίζει στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, όπου από το «καλησπέρα» πρωτάθλημα ΣΤΟΚ έδειξε ότι ξέρει καλά την τέχνη του σκοραρίσματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top