Νεκρός άνδρας στην Αγ. Νάπα: Εδώ βρέθηκε η σορός του – Δείτε φωτογραφία από το σημείο
Περαστικοί εντόπισαν τη σορό του νεκρού άνδρα στο παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας το πρωί του Σαββάτου (08/11)

Συγκεκριμένα, οι Ιωάννου, Χέφελ, Ακοράν και Τολεμές, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τις προηγούμενες ημέρες και θα δοκιμάσουν από σήμερα να μπουν σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, για να κερδίσουν θέση στην αποστολή του ντέρμπι.
Πολύ δύσκολα πάντως θα είναι παρόντες και οι τέσσερις…
Εκτός πλάνων παραμένει ο παροπλισμένος Μοϊσόφ, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Πλάνας και Γκαρσία, επειδή αποκτήθηκαν μετά την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής.
Είναι δεδομένο ότι και να μην ήθελε να αλλάξει κάτι στα πλάνα του ο Βάσκος τεχνικός, με όλα αυτά τα προβλήματα, θέλοντας και μη θα προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει και την τακτική του.
Μετά τη νίκη επί της Πάφου, η ΑΕΚ έφερε δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Ομόνοια και Ολυμπιακό και κανείς στην ομάδα δεν θέλει να προστεθεί μία νέα απώλεια βαθμών, παρότι ο αντίπαλος είναι ισχυρός και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σε ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής.
Οι «κιτρινοπράσινοι» ψάχνουν αντίδραση και με «όπλο» την έδρα τους, αισιοδοξούν ότι θα επιστρέψουν στις νίκες και θα επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο, ανεβαίνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, δύο μόλις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια που έχει 10 βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




