Δάκρυσαν Θεοφάνους και Ασλανίδου με το τραγούδι του Αναστάση – VIDEO

Δάκρυσαν Θεοφάνους και Ασλανίδου με το τραγούδι του Αναστάση – VIDEO

Την ‘Ρόζα’ επέλεξε να τραγουδήσει ο Αναστάσης Οικονόμου από την Σίφνο.

Ο 22χρονος αφιέρωσε την εμφάνισή του στον πατέρα του, ο οποίος, όπως είπε ο Αναστάσης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο διαγωνιζόμενος, μετά το τέλος του τραγουδιού, φάνηκε να συγκινείται, όπως και οι Γιώργος Θεοφάνους και Μελίνα Ασλανίδου.

Όπως είπαν οι δύο κριτές, ο λόγος που συγκινήθηκαν ήταν γιατί θυμήθηκαν τον Δημήτρη Μητροπάνο και την αξέχαστη φιγούρα του, όταν ερμήνευε το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Αναστάσης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τρία ‘ναι’.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE