ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός άνδρας έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια – Συγκινητική κίνηση γυναίκας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός άνδρας έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια – Συγκινητική κίνηση γυναίκας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άνδρας ηλικίας περίπου 28-30 ετών, εντοπίστηκε μέρα – μεσημέρι να ψάχνει φαγητό σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή Νεάπολης στην Λεμεσό.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή στην σελίδα του Facebook «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε» η γυναίκα που τον εντόπισε την Παρασκευή (27/9).

Όπως είπε, η ίδια όταν τον είδε δεν ήθελε να φύγει και να τον αφήσει έτσι, γιατί θα ένιωθε τύψεις, γι’ αυτό προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του.

Διαπίστωσε πως ο άνδρας ήταν κωφάλαλος γι’ αυτό όταν του φώναξε αρχικά δεν γύρισε προς το μέρος της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή της, του έδωσε όσα λεφτά είχε στο πορτοφόλι της, ενώ ήθελε να του προσφέρει κι άλλη βοήθεια, αλλά δυστυχώς, λόγω του ότι δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν, δεν κατέστη δυνατόν.

Πάντως, όπως σημειώνει στην ανάρτησή της, θα προσπαθήσει να τον εντοπίσει ξανά.  

«Μεσημέρι στην Λεμεσό .. περιοχή Νεάπολης.. εκεί που ο κόσμος τρέχει για τις δουλειές του για το μεσημεριανό .. εκεί και εγώ εντόπισα με μεγάλη μου στενοχώρια συνάνθρωπο μας να ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια δεν ήθελα να φύγω γιατί θα με κυνηγούσαν οι τύψεις. Περίμενα λίγο και μετά τον βλέπω να περπατά με άδεια χέρια δίπλα μου. Του φώναξα και δέν απαντούσε. Μετά όταν με είδε και γύρισε προς εμένα ...κατάλαβα γιατί δεν με άκουγε ... ήταν κωφάλαλος. Του εδωσα λεφτά .. όσα ειχα στο πορτοφόλι μου και τον ρώτησα αν χρειάζεται βοήθεια .. που μένει και δέν μπορούσε να μου απαντήσει. Τα μάτια του όμως μου τα ειπαν όλα. Νέος άνθρωπος γύρω στα 28 με 30. Μετά έφυγε πριν προλάβω να πάρω το κινητό μου για να του γράψω αυτά που ήθελα να του πώ. Ηθελα πολύ να τον βοηθούσα περισσότερο. Αν κάποιος τον δει ας τον βοηθήσει. Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ την γειτονιά μας. Αυτή η περιοχή ειναι πολύ μακρυά απο εκεί που μένω. Θα προσπαθήσω να ξαναπάω. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για την μεγάλη ανάρτηση μου. "Μια καλή άσκηση για την καρδιά είναι να σκύψεις και να βοηθήσεις κάποιον να σηκωθεί"» ανάφερε στην ανάρτησή της. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top